Maxfiylik siyosati

Maxfiylik siyosati - maxfiylik siyosati.

Maxfiylik siyosati va shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash

1. Umumiy qoidalar

Ushbu shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash siyosati 2006 yil 27 iyuldagi Federal qonun talablariga muvofiq tuzilgan. "Shaxsiy ma'lumotlar to'g'risida" gi 152-FZ-son va shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash tartibini va Alekseev Nikolay Aleksandrovich "Nicola.top" (bundan buyon matnda Operator deb yuritiladi) shaxsiy ma'lumotlarining xavfsizligini ta'minlash choralarini belgilaydi.

Operator o'z faoliyatini amalga oshirishning eng muhim maqsadi va sharti sifatida uning shaxsiy ma'lumotlarini qayta ishlashda inson va fuqaroning huquq va erkinliklariga rioya qilishni, shu jumladan shaxsiy hayot, shaxsiy va oilaviy sirlarga bo'lgan huquqlarni himoya qilishni belgilaydi. .
Ushbu Operatorning shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashga oid siyosati (keyingi o'rinlarda Siyosat deb yuritiladi) Operator https://nicola.top veb-saytiga tashrif buyuruvchilar haqida olishi mumkin bo'lgan barcha ma'lumotlarga nisbatan qo'llaniladi.

2. Siyosatda foydalaniladigan asosiy tushunchalar

  • Shaxsiy ma'lumotlarni avtomatlashtirilgan qayta ishlash - shaxsiy ma'lumotlarni kompyuter texnologiyalaridan foydalangan holda qayta ishlash;
  • Shaxsiy ma'lumotlarni blokirovka qilish - shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashni vaqtincha to'xtatib turish (agar shaxsiy ma'lumotlarni aniqlashtirish uchun qayta ishlash zarur bo'lmasa);
  • Veb-sayt - https://nicola.top tarmoq manzili bo'yicha Internetda mavjudligini ta'minlaydigan grafik va axborot materiallari, shuningdek, kompyuter dasturlari va ma'lumotlar bazalari to'plami;
  • Shaxsiy ma'lumotlarning axborot tizimi - ma'lumotlar bazalarida mavjud bo'lgan shaxsiy ma'lumotlar, shuningdek, ularni qayta ishlashni ta'minlaydigan axborot texnologiyalari va texnik vositalar to'plami;
  • Shaxsiy ma'lumotlarni shaxsiylashtirish - buning natijasida qo'shimcha ma'lumotlardan foydalanmasdan ma'lum bir Foydalanuvchi yoki shaxsiy ma'lumotlarning boshqa sub'ektiga tegishli shaxsiy ma'lumotlarga egalik huquqini aniqlash mumkin bo'lmagan harakatlar;
  • Shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash - shaxsiy ma'lumotlar bilan avtomatlashtirish vositalaridan foydalangan holda yoki foydalanmasdan amalga oshiriladigan har qanday harakat (operatsiya) yoki harakatlar (operatsiyalar) majmui, shu jumladan yig'ish, qayd etish, tizimlashtirish, to'plash, saqlash, aniqlashtirish (yangilash, o'zgartirish), chiqarib olish. , shaxsiy ma'lumotlardan foydalanish, uzatish (tarqatish, taqdim etish, kirish), shaxsiylashtirish, blokirovka qilish, o'chirish, yo'q qilish;
  • Operator - mustaqil ravishda yoki boshqa shaxslar bilan birgalikda shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashni tashkil etuvchi va (yoki) amalga oshiruvchi, shuningdek shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash maqsadlarini, shaxsiy ma'lumotlar tarkibini belgilaydigan davlat organi, munitsipal organ, yuridik yoki jismoniy shaxs. qayta ishlash, shaxsiy ma'lumotlar bilan amalga oshirilgan harakatlar (operatsiyalar);
  • Shaxsiy ma'lumotlar - to'g'ridan-to'g'ri yoki bilvosita ma'lum yoki identifikatsiya qilinadigan veb-sayt foydalanuvchisiga tegishli har qanday ma'lumot https://nicola.top
  • Foydalanuvchi - https://nicola.top veb-saytiga har qanday tashrif buyuruvchi;
  • Shaxsiy ma'lumotlarni taqdim etish - shaxsiy ma'lumotlarni ma'lum bir shaxsga yoki ma'lum shaxslar doirasiga oshkor qilishga qaratilgan harakatlar;
  • Shaxsiy ma'lumotlarni tarqatish - shaxsiy ma'lumotlarni noma'lum shaxslar doirasiga oshkor qilishga (shaxsiy ma'lumotlarni uzatish) yoki cheklanmagan miqdordagi shaxslarning shaxsiy ma'lumotlari bilan tanishishga qaratilgan har qanday harakatlar, shu jumladan shaxsiy ma'lumotlarni ommaviy axborot vositalarida oshkor qilish, ma'lumotlarga joylashtirish va telekommunikatsiya tarmoqlari yoki shaxsiy ma'lumotlarga boshqa yo'l bilan kirishni ta'minlash;
  • Shaxsiy ma'lumotlarni transchegaraviy uzatish - shaxsiy ma'lumotlarni xorijiy davlat hududiga xorijiy davlat organiga, xorijiy jismoniy yoki xorijiy yuridik shaxsga o'tkazish;
  • Shaxsiy ma'lumotlarni yo'q qilish - shaxsiy ma'lumotlarning axborot tizimidagi shaxsiy ma'lumotlar tarkibini keyinchalik tiklashning iloji bo'lmagan holda shaxsiy ma'lumotlar qaytarib bo'lmaydigan tarzda yo'q qilinishi va (yoki) buning natijasida shaxsiy ma'lumotlarning moddiy tashuvchilari bo'lgan har qanday harakatlar. vayron qilinadi.

3. Operator Foydalanuvchining quyidagi shaxsiy ma'lumotlariga ishlov berishi mumkin

  • Familiyasi ismi otasini ismi;
  • Elektron manzil;
  • Tug'ilgan yili, oyi, sanasi va joyi;
  • Rasmlar;
  • Sayt shuningdek, Internet statistika xizmatlaridan (Yandex Metrika va Google Analytics va boshqalar) foydalangan holda tashrif buyuruvchilar (shu jumladan cookie-fayllar) haqida anonim ma'lumotlarni to'playdi va qayta ishlaydi.
  • Siyosat matnidagi yuqoridagi ma'lumotlar Shaxsiy ma'lumotlarning umumiy tushunchasi bilan birlashtirilgan.

4. Shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash maqsadlari

Foydalanuvchining shaxsiy ma'lumotlarini qayta ishlashdan maqsad - foydalanuvchini elektron pochta xabarlarini yuborish orqali xabardor qilish; Foydalanuvchiga veb-saytdagi xizmatlar, ma'lumotlar va/yoki materiallarga kirishni ta'minlash.

Operator shuningdek, Foydalanuvchiga yangi mahsulot va xizmatlar, maxsus takliflar va turli tadbirlar haqida bildirishnomalar yuborish huquqiga ega. Foydalanuvchi har doim Operatorga [email protected] manziliga "Yangi mahsulot va xizmatlar va maxsus takliflar haqida bildirishnomalarni rad etish" yozuvini jo'natib, axborot xabarlarini olishdan bosh tortishi mumkin.
Internet-statistika xizmatlaridan foydalangan holda to'plangan Foydalanuvchilarning shaxsiy ma'lumotlari Foydalanuvchilarning saytdagi harakatlari haqida ma'lumot to'plash, sayt sifati va uning mazmunini yaxshilash uchun ishlatiladi.

5. Shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashning huquqiy asoslari

Operator Foydalanuvchining shaxsiy ma'lumotlarini, agar ular Foydalanuvchi tomonidan mustaqil ravishda https://nicola.top veb-saytida joylashgan maxsus shakllar orqali to'ldirilgan va/yoki yuborilgan bo'lsa, qayta ishlaydi. Tegishli shakllarni to'ldirish va/yoki ularning shaxsiy ma'lumotlarini Operatorga yuborish orqali Foydalanuvchi ushbu Siyosatga o'z roziligini bildiradi.
Operator, agar foydalanuvchining brauzer sozlamalarida ruxsat berilgan bo'lsa (cookie-fayllarni saqlash va JavaScript texnologiyasidan foydalanish yoqilgan) Foydalanuvchi haqidagi anonim ma'lumotlarni qayta ishlaydi.

6. Shaxsiy ma'lumotlarni yig'ish, saqlash, uzatish va qayta ishlashning boshqa turlari tartibi

Operator tomonidan qayta ishlangan shaxsiy ma'lumotlarning xavfsizligi shaxsiy ma'lumotlarni himoya qilish sohasidagi amaldagi qonun hujjatlari talablariga to'liq rioya qilish uchun zarur bo'lgan huquqiy, tashkiliy va texnik chora-tadbirlarni amalga oshirish orqali ta'minlanadi.
Operator shaxsiy ma'lumotlarning xavfsizligini ta'minlaydi va ruxsatsiz shaxslarning shaxsiy ma'lumotlariga kirishni istisno qilish uchun barcha choralarni ko'radi.
Foydalanuvchining shaxsiy ma'lumotlari hech qachon, hech qanday holatda, uchinchi shaxslarga o'tkazilmaydi, amaldagi qonunchilikni amalga oshirish bilan bog'liq hollar bundan mustasno.

Shaxsiy ma'lumotlarda noaniqliklar aniqlangan taqdirda, Foydalanuvchi Operatorning [email protected] elektron pochta manziliga "Shaxsiy ma'lumotlarni yangilash" belgisi bilan Operatorga bildirishnoma yuborish orqali ularni mustaqil ravishda yangilashi mumkin.
Shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash muddati cheklanmagan. Foydalanuvchi istalgan vaqtda Operatorga [email protected] elektron pochta manziliga "Shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashga rozilikni bekor qilish" belgisi bilan bildirishnoma yuborish orqali shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashga roziligini qaytarib olishi mumkin.

7. Shaxsiy ma'lumotlarni transchegaraviy uzatish

Shaxsiy ma'lumotlarning transchegaraviy uzatilishi boshlanishidan oldin operator shaxsiy ma'lumotlarni o'tkazish hududiga amalga oshirilishi kerak bo'lgan xorijiy davlat shaxsiy ma'lumotlar sub'ektlarining huquqlarini ishonchli himoya qilishini ta'minlashi shart.
Yuqoridagi talablarga javob bermaydigan shaxsiy ma'lumotlarni xorijiy davlatlar hududida transchegaraviy uzatish faqat shaxsiy ma'lumotlar sub'ektining shaxsiy ma'lumotlarini transchegaraviy o'tkazishga yozma roziligi bo'lgan taqdirdagina amalga oshirilishi mumkin. shaxsiy ma'lumotlar sub'ekti taraf bo'lgan shartnomani bajarish.

8. Yakuniy qoidalar

Foydalanuvchi [email protected] elektron pochtasi orqali Operator bilan bog'lanish orqali shaxsiy ma'lumotlarini qayta ishlash bilan bog'liq har qanday tushuntirishlarni olishi mumkin.
Ushbu hujjat Operator tomonidan shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash siyosatidagi har qanday o'zgarishlarni aks ettiradi. Siyosat yangi versiya bilan almashtirilgunga qadar muddatsiz amal qiladi.
Maxfiylik siyosatining joriy versiyasi Internetda https://nicola.top saytida bepul mavjud.

Quyida Nicola.top haqida qo'shimcha ma'lumotlarga ega bo'limlar mavjud:

Sayt materiallaridan foydalanish

Foydalanish shartlari

Cookie siyosati

Sayt xaritasi

Kontaktlar