Privatumo politika

Privatumo politika – privatumo politika.

Privatumo politika ir asmens duomenų tvarkymas

1. Bendrosios nuostatos

Ši asmens duomenų tvarkymo politika buvo parengta pagal 2006 m. liepos 27 d. federalinio įstatymo reikalavimus. 152-FZ „Dėl asmens duomenų“ ir nustato asmens duomenų tvarkymo tvarką ir priemones, užtikrinančias Aleksejevo Nikolajaus Aleksandrovičiaus „Nicola.top“ (toliau – Operatorius) asmens duomenų saugumą.

Operatorius svarbiausiu savo veiklos tikslu ir sąlyga kelia asmens ir piliečio teisių ir laisvių paisymą tvarkant jo asmens duomenis, įskaitant teisių į privatumą, asmens ir šeimos paslaptis apsaugą. .
Ši Operatoriaus politika dėl asmens duomenų tvarkymo (toliau – Politika) taikoma visai informacijai, kurią Operatorius gali gauti apie svetainės https://nicola.top lankytojus.

2. Pagrindinės Politikoje vartojamos sąvokos

  • Automatizuotas asmens duomenų tvarkymas – asmens duomenų tvarkymas naudojant kompiuterines technologijas;
  • Asmens duomenų blokavimas – laikinas asmens duomenų tvarkymo sustabdymas (išskyrus atvejus, kai tvarkymas būtinas siekiant patikslinti asmens duomenis);
  • Interneto svetainė – grafinės ir informacinės medžiagos rinkinys, taip pat kompiuterinės programos ir duomenų bazės, užtikrinančios jų prieinamumą internete tinklo adresu https://nicola.top;
  • Asmens duomenų informacinė sistema – duomenų bazėse esančių asmens duomenų visuma bei jų tvarkymą užtikrinančios informacinės technologijos ir techninės priemonės;
  • Asmens duomenų nuasmeninimas – veiksmai, dėl kurių, nenaudojant papildomos informacijos, neįmanoma nustatyti asmens duomenų nuosavybės teisės konkrečiam Vartotojui ar kitam asmens duomenų subjektui;
  • Asmens duomenų tvarkymas – bet koks veiksmas (operacija) arba veiksmų (operacijų) visuma, atliekama naudojant arba nenaudojant automatizavimo įrankius su asmens duomenimis, įskaitant rinkimą, įrašymą, sisteminimą, kaupimą, saugojimą, patikslinimą (atnaujinimą, keitimą), ištraukimą. , asmens duomenų naudojimas, perdavimas (platinimas, teikimas, prieiga), nuasmeninimas, blokavimas, trynimas, sunaikinimas;
  • Operatorius – valstybės įstaiga, savivaldybės įstaiga, juridinis ar fizinis asmuo, savarankiškai ar kartu su kitais asmenimis, organizuojantis ir (ar) vykdantis asmens duomenų tvarkymą, taip pat nustatantis asmens duomenų tvarkymo tikslus, asmens duomenų sudėtį. būti tvarkomi, su asmens duomenimis atliekami veiksmai (operacijos);
  • Asmens duomenys – bet kokia informacija, tiesiogiai ar netiesiogiai susijusi su konkrečiu arba identifikuojamu svetainės https://nicola.top vartotoju.
  • Vartotojas – bet kuris svetainės https://nicola.top lankytojas;
  • Asmens duomenų teikimas – veiksmai, kuriais siekiama atskleisti asmens duomenis tam tikram asmeniui ar tam tikram asmenų ratui;
  • Asmens duomenų skleidimas – bet kokie veiksmai, kuriais siekiama atskleisti asmens duomenis neribotam asmenų ratui (asmens duomenų perdavimas) arba supažindinti su neriboto skaičiaus asmenų asmens duomenimis, įskaitant asmens duomenų atskleidimą žiniasklaidoje, talpinimą informacijoje ir telekomunikacijų tinklų ar prieigos prie asmens duomenų suteikimas kitu būdu;
  • Tarpvalstybinis asmens duomenų perdavimas - asmens duomenų perdavimas į užsienio valstybės teritoriją užsienio valstybės institucijai, užsienio fiziniam ar užsienio juridiniam asmeniui;
  • Asmens duomenų sunaikinimas - bet kokie veiksmai, dėl kurių asmens duomenys yra negrįžtamai sunaikinami, kai neįmanoma toliau atkurti asmens duomenų turinio informacinėje asmens duomenų sistemoje ir (ar) dėl kurių materialiniai asmens duomenų nešėjai. yra sunaikinti.

3. Operatorius gali tvarkyti šiuos Vartotojo asmens duomenis

  • Pilnas vardas;
  • Elektroninio pašto adresas;
  • Gimimo metai, mėnuo, data ir vieta;
  • Nuotraukos;
  • Svetainėje taip pat renkami ir apdorojami anoniminiai lankytojų duomenys (įskaitant slapukus), naudojant interneto statistikos paslaugas („Yandex Metrika“ ir „Google Analytics“ ir kt.).
  • Aukščiau pateiktus duomenis toliau Politikos tekste vienija bendra Asmens duomenų samprata.

4. Asmens duomenų tvarkymo tikslai

Vartotojo asmens duomenų tvarkymo tikslas – informuoti Vartotoją siunčiant el. suteikiant Vartotojui prieigą prie svetainėje esančių paslaugų, informacijos ir (arba) medžiagos.

Operatorius taip pat turi teisę siųsti pranešimus Vartotojui apie naujus produktus ir paslaugas, specialius pasiūlymus ir įvairius renginius. Vartotojas visada gali atsisakyti gauti informacinius pranešimus, atsiųsdamas Operatoriui el. laišką adresu [email protected] su užrašu „Pranešimų apie naujus produktus ir paslaugas bei specialius pasiūlymus atsisakymas“.
Neasmeniniai Vartotojų duomenys, surinkti naudojantis interneto statistikos paslaugomis, naudojami informacijai apie Vartotojų veiksmus svetainėje rinkti, svetainės ir jos turinio kokybei gerinti.

5. Asmens duomenų tvarkymo teisiniai pagrindai

Operatorius tvarko Vartotojo asmens duomenis tik tuo atveju, jei juos užpildo ir (arba) vartotojas išsiunčia savarankiškai, naudodamas specialias formas, esančias svetainėje https://nicola.top. Naudotojas, užpildydamas atitinkamas formas ir (arba) siųsdamas savo asmens duomenis Operatoriui, išreiškia sutikimą su šia Politika.
Operatorius apdoroja anoniminius duomenis apie Vartotoją, jei tai leidžiama Vartotojo naršyklės nustatymuose (įjungtas slapukų išsaugojimas ir JavaScript technologijos naudojimas).

6. Asmens duomenų rinkimo, saugojimo, perdavimo ir kitokio pobūdžio tvarkymo tvarka

Operatoriaus tvarkomų asmens duomenų saugumas užtikrinamas įgyvendinant teisines, organizacines ir technines priemones, būtinas, kad būtų visiškai laikomasi galiojančių teisės aktų reikalavimų asmens duomenų apsaugos srityje.
Operatorius užtikrina asmens duomenų saugumą ir imasi visų įmanomų priemonių, kad pašaliniai asmenys negalėtų susipažinti su asmens duomenimis.
Vartotojo asmens duomenys niekada, jokiomis aplinkybėmis, nebus perduodami tretiesiems asmenims, išskyrus atvejus, susijusius su galiojančių teisės aktų įgyvendinimu.

Aptikus asmens duomenų netikslumų, Vartotojas gali juos atnaujinti savarankiškai, atsiųsdamas Operatoriui pranešimą Operatoriaus elektroninio pašto adresu [email protected] su užrašu „Asmens duomenų atnaujinimas“.
Asmens duomenų tvarkymo terminas neribotas. Vartotojas gali bet kada atšaukti savo sutikimą tvarkyti asmens duomenis, atsiųsdamas Operatoriui pranešimą el. paštu Operatoriaus elektroninio pašto adresu [email protected] su užrašu „Sutikimo tvarkyti asmens duomenis atšaukimas“.

7. Tarpvalstybinis asmens duomenų perdavimas

Prieš pradėdamas tarpvalstybinį asmens duomenų perdavimą, operatorius privalo įsitikinti, kad užsienio valstybė, į kurios teritoriją numatomas asmens duomenų perdavimas, užtikrina patikimą asmens duomenų subjektų teisių apsaugą.
Asmens duomenų perdavimas tarpvalstybiniu mastu aukščiau nurodytų reikalavimų neatitinkančių užsienio valstybių teritorijoje gali būti vykdomas tik gavus rašytinį asmens duomenų subjekto sutikimą dėl tarpvalstybinio jo asmens duomenų perdavimo ir (arba) sutarties, kurios šalis yra asmens duomenų subjektas, vykdymas.

8. Baigiamosios nuostatos

Bet kokius paaiškinimus dominančiais klausimais, susijusiais su jo asmens duomenų tvarkymu, Vartotojas gali gauti susisiekęs su Operatoriumi el. paštu [email protected]
Šiame dokumente atsispindės bet kokie Operatoriaus asmens duomenų tvarkymo politikos pakeitimai. Politika galioja neribotą laiką, kol ji nebus pakeista nauja versija.
Dabartinė Privatumo politikos versija yra laisvai prieinama internete adresu https://nicola.top.

Žemiau yra skyriai su papildoma informacija apie Nicola.top:

Svetainės medžiagų naudojimas

Naudojimo sąlygos

Slapukų politika

Svetainės žemėlapis

Kontaktai